“Ik kon me in een prettige werksfeer ontwikkelen”

#ilovemarokko

flyML/ ML Tours B.V. heeft altijd plek voor ambitievolle en enthousiaste talenten. Xiandra, een 23 jarige stagiaire op de Financiële Administratie heeft vandaag haar officiële stageperiode afgerond en neemt afscheid met een overheerlijke taart en een mooie bos bloemen.

#ilovemarokko is altijd op zoek naar mooie verhalen. In de rubriek MLstories luisteren we naar de mensen achter, en de passagiers van flyML, een chartermaatschappij die afgelopen 5 jaar veel heeft betekent voor de Marokkaanse gemeenschap in Nederland.

“Tijdens mijn stageperiode voor de ROC Hilversum werd ik altijd gesteund door de bedrijfsadministrateur die tevens als mijn begeleider fungeerde. Voor deze opleiding heb ik in totaal vijf maanden lang stage moeten lopen.

Al werkend op deze afdeling heb ik geleerd hoe het inkoopboek en het verkoopboek op de juiste manier in het administratieprogramma verwerkt moet worden. Naast het bijhouden van de dagboeken verricht ik ook activiteiten voor het debiteuren en crediteurenbeheer en ben ik verantwoordelijk voor het bijhouden van de kwantiteitenregistratie.

Er is altijd goede begeleiding geweest, met het oog voor groei van de stagiaire(s). Ik kon mijzelf in een prettige werksfeer ontwikkelen, in mijn eigen tempo. Naast de werkzaamheden op financieel gebied heb ik ook diverse schoonmaak taken moeten uitvoeren. Schoonmaken hoort er natuurlijk ook bij, zo blijft het kantoor lekker fris – erg belangrijk voor een goede werkomgeving.

Het werken met mijn directe collega’s was zeker geen straf. Ze zijn erg vriendelijk en gaven me meteen het gevoel dat ik welkom was. Dit is erg prettig omdat het een klein kantoor is en je met iedereen direct in contact staat.

Mijn stage periode is nu afgerond en ik ben blij dat ik de mogelijkheid heb gehad om bij flyML/ ML Tours B.V.  stage te mogen lopen. Ik heb veel geleerd en met plezier aan mijn taken gewerkt. Ik ga mijn collega’s zeker missen, maar eerst ga ik lekker op vakantie naar Aruba en dan op zoek naar de volgende uitdaging.”