Snoop Dogg vermaakt zich goed in Marrakech

#ilovemarokko

De Amerikaanse rapper Snoop Dogg was afgelopen weekend in Marrakech. En dat mochten de inwoners van de stad weten ook. Hoewel Snoop Dogg een opvallende verschijning is, deed hij vooral geen moeite om onherkenbaar te blijven. Sterker nog, overal waar hij kwam in Marrakech schuwde hij de aandacht niet. Zelf gewapend met een camera maakte Snoop Dogg plaatjes van alles dat voor zijn lens verscheen.

De rapper was in Marrakech op uitnodiging van de beroemde en extravagante nachtclub 555.
Hij zou daar op de vrijdagavond een optreden verzorgen. Voordat hij dat deed, liet hij zich eerst heerlijk in de watten leggen in één van de meeste luxe hotels van de stad. Ook zijn kinderen verbleven in het hotel. Samen hingen ze de toerist uit.

Het snoepreisje naar Marrakech leverde Snoop Dogg ook nog wat op. Hij kreeg voor het optreden 800.000 Marokkaanse Dirham, een kleine € 75.000,- Katjing!

Een fragment van het optreden van Snoop Dogg

  Facebook Club 555