Wat als de Marokkaanse vrouwen plots mannen aanspreken?

#ilovemarokko

Onlangs was het international vrouwendag. Reden genoeg voor menig Marokkaanse vrouw om de straten van Marokko op te gaan en nog een aantal duidelijke statements te maken voor gelijke rechten. In menig stad liepen de straten vol. De protesten waren vredevol. Overigens niet alleen in Marokko ging men de straten op. Ook elders op de wereld lieten vrouwen zich gelden.

Video: Marokkaanse vrouwen vallen Marokkaanse

Net in de week van internationale vrouwendag kwam er ook een leuk filmpje uit, gemaakt door de satirische mediabeweging Buzzkito. In het filmpje draaien ze de rollen van het flirten een keertje om. Wat als Marokkaanse vrouwen ineens mannen lastig vallen? Het filmpje is weliswaar in scène gezet, maar het geeft je wel een indruk hoe het soms voelt om een mooie dame te zijn.