Amerikaanse chef ontdekt Marokko

#ilovemarokko

De beroemde Amerikaanse chef Eric Hustad kwam tijdens de Marokko-Amerika eetweek, dat werd gehouden van 10 tot 18 april 2014, naar Marokko.

Geheimen van het koken

De eetweek was een initiatief van de Amerikaanse ambassade in Marokko. De bedoeling gedurende deze week was om het cultuur en de geheimen van het koken, die beide landen hebben te delen. Tijdens zijn bezoek aan Marokko reisde Eric Hustad naar de grote steden van Marokko waaronder Tanger, Fez en Marrakech.

Kook demonstratie

In de onderstaande filmpjes zie je hoe Eric Hudstad een kook demonstratie geeft aan de mensen die aanwezig zijn tijdens zijn workshop in Tanger en Marrakech. Verder zie je hoe Eric kennis maakt met het mooie Djemaa el Fna plein in Marrakech en krijgt hij in beide filmpjes te zien hoe een Marokkaanse gerecht wordt voorbereid.