Marokko export landbouw producten en textiel naar Rusland

#ilovemarokko

Zahra Maafiri, de directeur-generaal van de Marokkaanse Centrum voor Export zegt dat Marokko de eerste Arabische en Afrikaanse exporteur van landbouwproducten en textiel is op de Russische markt.

Deze samenwerking is tot stand gekomen door een bezoek dat werd gemaakt door een zakelijke delegatie uit Marokko in Rusland van 13 tot 18 april. Zahra Maafiri zei dat Marokko zijn leiderschap moet behouden en moet variëren in de export naar de Russische markt.

De Marokkaanse delegatie bezocht de steden Sint-Petersburg, Kazan en Moskou en hield daar diverse Business to Business vergaderingen. Ook hebben zij 36 velden bezocht in de drie Russische steden. Hier zouden de landbouw producten gebruikt kunnen worden.

Het bezoek van de Marokkaanse delegatie werd ook gekenmerkt door het houden van een bijeenkomst op hoog niveau, met de federale regering van Rusland, Kamers van Koophandel en verenigingen van importeurs.