Rechtstreekse vluchten naar Al Hoceima vanuit Brussel

#ilovemarokko

Chartermaatschappij ML Tours B.V. breidt, in samenwerking met Brussels Airlines, haar aanbod uit met wekelijkse, rechtstreekse vluchten vanuit Brussels Airport naar Cherif Al Idrissi Airport te Al Hoceima. Zaterdag 11 juni 2016 vertrok om 16.30 de eerste vlucht met 121 passagiers richting Marokko.

Speciaal voor deze gelegenheid werd door de nationale luchtvaartmaatschappij van België toestel OO-SNB ingezet. Deze Airbus A320, vermomd als de haai-onderzeeër uit het Kuifje album “Scharlaken Rackham’s schat” zocht dit keer naar nieuwe avonturen in Marokko. Passagiers werden, in verband met de vastenmaand Ramadan, aan boord op traditionele wijze verwelkomd met dadels en melk.

Om in te spelen op de behoefte van de klant, biedt flyML standaard extra beenruimte, totaal 29 kg bagage, ruime(re) stoelen en een gratis halal maaltijd aan op deze vluchten.

Over Al Hoceima

Al Hoceima (Spaans: Alhucemas) is een Marokkaanse havenstad en badplaats, gelegen aan een beschutte baai aan de Middellandse Zee bij het centrum van het Rifgebergte in het noorden van Marokko. De stad heeft een Spaanse oorsprong. Veel Marokkanen afkomstig uit Al Hoceima wonen vooral in Nederlan, en België. Deze buitenlandse culturele invloeden hebben ervoor gezorgd dat Al Hoceima een gemengde stad is op gebied van cultuur en taal. De Koning van Marokko heeft dan ook de ambitie om van zijn geliefde Al Hoceima een waar toeristenoord te maken. Tal van projecten worden beoordeeld of zijn reeds in ontwikkeling gegaan. Een goed vooruitzicht voor de stad zelf die de komende jaren rap lijkt te groeien naar 250.000 inwoners.

Vliegtickets zijn te boeken op www.flyml.nl, via de callcenter op 0031(0)207220722 of bij één van de agentschappen in Nederland, Duitsland of België.