Bestel #ilovemarokko stickers

#ilovemarokko

Op de Berlijnse muur, op een palmboom op een caribisch eiland, in de toestel van Easyjet, op de uitkijktoren van Texel. We komen de ilovemarokko.nl sticker in de hele wereld op de gekste plaatsen tegen. De liefde is oprecht.

Wil jij ook laten zien hoeveel je van Marokko houdt? Bestel hieronder een stapeltje stickers, zorg ervoor dat hij op een originele plek terecht komt, maak een creatieve, kwalitatieve foto, stuur hem op naar onze redactie of post + tag hem (#ilovemarokko) op je Instagram of Facebook. Misschien maak jij wel kans op een van de 5 gratis retourtickets naar Tanger, Al Hoceima, Nador of Fez die we in samenwerking met flyml.nl verloten aan de mooiste inzendingen dit jaar. Je zal hem waarschijnlijk ook op onze eigen Facebook pagina voorbij zien komen.  #keeponsticking

 

Je krijgt een stapeltje van 25 stickers binnen 5 werkdagen thuisgestuurd. Wil je grotere aantallen bestellen of heb je geen PayPal account? Neem dan even contact met ons op voor meer informatie. We hebben er genoeg liggen. Let op: onze partner flyml.nl geeft aan de eerste 50 bestellingen een kortingscoupon van € 10,- mee voor je volgende reis naar Marokko – op=op!