“Iedereen ademt ‘ML’ en gaat er 200% voor”

#ilovemarokko

Zakaria el Bajnouni (29) is Sales manager en vader van een gezonde knul. Binnen korte tijd heeft hij zich weten te ontplooien tot een onmisbare kracht en duizendpoot binnen de organisatie.

#ilovemarokko is altijd op zoek naar mooie verhalen. In de rubriek MLstories luisteren we naar de mensen achter, en de passagiers van flyML, een chartermaatschappij die afgelopen 5 jaar veel heeft betekent voor de Marokkaanse gemeenschap in Nederland.

“Ik heb een lange historie met dit bedrijf. Ik kende sommige mensen al en ik wist hoe vriendelijk en hecht mijn collega’s waren. Het voelt ook echt als een familie. Buiten kantoor zijn ze ook nog eens goede vrienden van me geworden. Dat is een heerlijk gevoel en dat is ook meteen wat dit bedrijf zo geweldig maakt. Iedereen ademt ‘ML’ en gaat er 200% voor. Ook voor elkaar. We hebben in korte tijd veel met elkaar meegemaakt en hebben samen veel obstakels overwonnen. Die positieve sfeer maakt dat ik elke dag met een grote glimlach ons kantoor binnen wandel. Die zie ik ook bij passagiers, op het moment dat ze zijn ingecheckt en opgelucht de douane passeren. Dat geeft mij een voldaan gevoel.

Mijn mooiste herinneringen? Onze eerste vlucht naar Tétouan zal ik nooit vergeten en hoe oprecht blij onze klanten waren dat we ze eindelijk de mogelijkheid boden voor een directe vlucht. Ook het moment dat ik in mijn Jeleba ons kantoor in Nador binnenliep om mijn lieve collega’s te ontmoeten was onbetaalbaar.

De kracht van ML Tours B.V. ligt naar mijn mening vooral in zijn aanpassingsvermogen.
We behandelen onze passagiers niet als nummers en zijn vaak bereid om ‘out of the box’ te denken om ze tegemoet te komen. Simpelweg omdat ze dat verdienen en nodig hebben. Hoe ik onze toekomst zie? Mijn droom is om aan boord te stappen van onze eigen toestel. Maar hoe het nu gaat met ons hoeft geen droom te blijven.”