Kom jij naar het Inspiratie en Netwerk Event?

#ilovemarokko

Ghizlane Zaaim is mede-oprichter van soukbladi.nl en organiseert 29 maart a.s. in Rotterdam het Inspiratie en Netwerk Event, samen met een enthousiast team van vrijwilligers.

“Wij zijn van mening dat de Marokkaanse gemeenschap barst van jonge talenten: van ondernemers tot zangers, comedians, acteurs, young professionals en ga zo maar door. Het idee achter het evenement is dat het gericht is op jong Marokkaanse ondernemers, young professionals en iedereen met een ambitie uit Nederland en België. Wij willen graag een platform bieden voor deze specifieke doelgroep om zich kenbaar te kunnen maken. Het Inspiratie en Netwerk evenement biedt jonge ondernemers en ambitieuze (jonge) talenten de mogelijkheid om met elkaar in contact te komen en zichzelf op de kaart te zetten. Zo hopen wij deze doelgroep een duwtje in de rug te geven, hen te (laten) inspireren en te motiveren om hun dromen na te jagen.

Kortom: wij hebben voor ogen een evenement waar Jong MMKB (Marokkaans Midden en Klein Bedrijf) elkaar treft, van elkaar leert en vooral elkaar helpt. Naast de diverse netwerkmogelijkheden, zullen op het evenement ‘feel good’ sprekers zijn, een pitch ronde en verschillende artiesten: een mooie mix van business and pleasure.

Pitchronde

De pitchronde wordt gehouden door ambitieuze ondernemers van Marokkaanse komaf. Het zijn jonge ondernemers die recentelijk iets op de markt hebben gebracht of nog op de markt gaan brengen binnenkort. De twee kandidaten die al vast staan voor de pichtronde zijn talentbook.nl en een MKB belasting app (de naam wordt nog kenbaar gemaakt op de dag van de pitchronde).
Beide pitchers hebben investeerders nodig. Wij willen ze de kans geven hun idee te presenteren voor een publiek. Wij proberen voor deze pitchers ook potentiële investeerders uit te nodigen zodat ze eventueel iets voor elkaar kunnen gaan betekenen. Elke kandidaat krijgt ongeveer 10 minuten om hun idee zo goed mogelijk te presenteren. De winnaar, dus het idee dat het publiek het meest aanspreekt willen wij een prijs kado doen; waaronder een vliegticket naar Marokko van flyML.nl en een gratis adviesgesprek met een consultant die hen tips and tricks kan geven over het ondernemen en werven van investeerders.”

Bekende namen op het Inspiratie en Netwerk Event zijn o.a Borrelnootjez, Mounir Toub, Chadya Azarual en Karima El Fillali.

Hicham Afzaz

Ook topsporter Hicham Afzaz komt een inspirerende workshop geven. Zijn liefde voor sport is begonnen toen zijn schoolleraar hem achter op de brommer meenam door Casablanca naar hardloopwedstrijden. Vandaag de dag is sport zijn passie en levenslust! Met ruim 10 jaar ervaring in de sport- en fitnessbranche in binnen- en buitenland heeft Hicham Afzaz zich ontwikkeld tot ware deskundige op het gebied van sport, voeding en afslanken.

Het evenement begint om 13.00 in partycentrum MY KECH (Delftsestraat 21 – 23) in Rotterdam. Tickets kopen kan hier.