Kom jij naar het event Flight 2 Morocco?

#ilovemarokko

Zondag 26 april zal het evenement ‘Flight 2 Morocco’ worden gehouden in Zalencentrum Uitenhage in Den Haag.

Ticket naar Marokko

Als vrouw zijnde ben je altijd druk bezig en verlang je zo nu en dan naar ontspanning. Zo kwamen de dames van Flight 2 Morocco op het idee om dit evenement met een Marokkaans/Arabisch tintje te organiseren. Het evenement is georganiseerd door en voor dames. Er zullen allerlei activiteiten zijn waaraan je kan deelnemen en aan het einde van het evenement maakt iemand kans om een vliegticket naar Marokko te winnen! Het gaat een gezellig dagje uit worden, waar alle vrouwen welkom zijn ongeacht nationaliteit of geloof.

Tijdens het evenement

Bij het evenement zal er een mini bazaar  zijn waar je de mogelijkheid krijgt om te shoppen. Ook kan je allerlei  tips en tricks meekrijgen op het gebied van make-up, advies op het gebied van fashion en er zal ook een henna workshop worden gegeven. Verder zal DJ Touria het publiek voorzien van muziek en de organisatie zal zorgen voor de drankjes en versnaperingen. Zalencentrum Uitenhage in Den Haag is zowel met openbaar vervoer als met de auto bereikbaar en het parkeren is gratis.

Meer informatie vind je op de Facebookpagina van Flight 2 Morocco.