Marrakech beste bestemming volgens lezers TripAdvisor

#ilovemarokko

Marrakech is de beste bestemming ter wereld. Die erkenning krijgt de Marokkaanse koningsstad op basis van alle geanalyseerde reviews op TripAdvisor. Reizigers waren afgelopen jaar het meest positief over deze bestemming en daarom ontvangt Marrakech de eervolle Travellers’ Choice Awards 2015.

Marrekech laat Parijs, New York en Dubai achter zich

Marrakech laat in de samengestelde Top 25 van TripAdvisor. Zo verstoot de populaire Afrikaanse vakantiebestemming Istanbul van de troon. De Turkse stad die vorig jaar nog eerste stond, moet dit jaar genoegen nemen met een 3e plaats. Hoewel Praag (5), Londen (6), Rome (7) en Parijs (9) ook in de top 10 staan, moeten ze allen Marrakech voor zich dulden. Ook populaire steden als New York (11), Bangkok (18) en Dubai (23) staan in de schaduw van de Marokkaanse koningsstad.

Marrekech is een must-see om af te strepen van bucket list

De fanatieke TripAdvisor-fotograaf Steve Jackson zegt in de officiële persrelease wel te snappen waarom Marrakech zo populair is: “Marrakech is één van de steden op je bucket list die je gezien moet hebben. Het is een fantastische stad om te ontdekken, rijk aan geschiedenis en cultuur, tussen zeeën van straatactiviteiten en de mooiste kleuren van de zonsondergang. De stad is een adembenemende ervaring.” De volledige Top 25 van TripAdvisor lees je hier.

Wil je meer weten over Marrakech, lees dan alles over deze stad op onze reispagina van Marrakech.