De vijf mooiste watervallen van Marokko

#ilovemarokko

Marokko heeft als land veel te bieden. De diversiteit van de landschappen, de mooie stranden, het klimaat en dan heb je ook nog de Marokkaanse cultuur. Dit zorgt ervoor dat Marokko een bestemming is dat in verschillende publicaties van reisbureaus uit verschillende landen op nummer één eindigt. Als toerist zijnde moet je het mooie Marokko bezocht hebben om een onvergetelijke ervaring op te doen. De prachtige watervallen van Marokko bieden je zo’n onvergetelijke ervaring.

Watervallen van Ouzoud

De watervallen van Ouzoud hebben een certificaat van Excellence in 2014 ontvangen van de internationale reiswebsite TripAdvisor. Deze waterval is een van de populairste bezienswaardigheden in Marokko. Ouzoud betekend in het berbers ‘het proces van vermalen granen’ en ligt in een klein, vriendelijk dorpje. De watervallen bieden de bezoekers een prachtige uitzicht en een leuke ervaring voor wandelaars.#ilovemarokko

Watervallen van Oum Rabia

In het midden van de Atlas in de Khenifra, ligt één van de grootste rivieren die Marokko heeft. Deze rivier voedt de mooie waterval Oum Rabia. Dit is dan ook één van de meest spectaculaire watervallen in Marokko.

#ilovemarokko
Watervallen van Paradise Valley

Onderweg naar Imouzzer Ida Outane dat op 56 kilometer ligt van Agadir is er een kleine rustplaats. Hier begint het mooie avontuur naar Paradise Valley. Deze prachtige plek wordt omringd door bergen, bossen en rivieren. Het bestaat uit drie grote watervallen met immens natuurlijke turquoise zwembaden.

#ilovemarokko
Watervallen van Akchour

Een kleine paradijs gevestigd op aarde. Op ongeveer 30 kilometer afstand van de stad Chefchaoun in de vallei van Talembote ligt de waterval van Akchour. Het zorgt gegarandeerd voor een natuur schoon en prachtig landschap. De waterval van Akchour trekt steeds meer en meer toeristen aan sinds de opening van het natuurpark van Talassemtane.

#ilovemarokko
Watervallen van Imouzzer Ida Outanane

De watervallen van Ida Outanane in de regio Souss-Massa-Draa laten een zeldzame show zien die meerdere mensen tevreden zal stellen. De watervallen springen van verschillende hoogtes en stromen langs de rotswanden

.#ilovemarokko