Acteur Nsardin Dchar in nieuwe dramaserie Net 5

Nasrdin Dchar - #ilovemarokko

De Nederlands-Marokkaanse acteur en tevens winnaar van de Gouden Kalf  voor beste acteur (film Rabat, 2011) Nsardin Dchar gaat één van de mannelijke rollen spelen in de nieuwe tv-serie “Meiden van de Herengracht”. De serie zal vanaf 2 september te zien zijn op Net5. De serie is gebaseerd op de Amerikaanse hitserie Lipstick Jungle.

Meiden van de Herengracht

Dchar gaat de man spelen van actrice Sarah Chronis in de serie de rol vertolkt van Hanna. Hanna is in der serie hartsvriendinnen met Wendy (gespeeld door Fockeline Ouwekerk) en Nico (Kim Pieters).
Alle drie zijn ze in het werk zeer succesvol. Buiten het werk hebben ze het geluk echter niet altijd aan hun zijde en is ook de liefde niet altijd, zoals ze zo graag hadden gehoopt.  Zo verwerken de dames de ene teleurstelling na de andere, maar gelukkig hebben ze in elk geval elkaar om de verhalen te kunnen delen. Hoe groot de rol van Dchar is in de “Meiden van de Herengracht” is niet geheel duidelijk

Gebaseerd op serie van de makers van Sex & The City

Klinkt een beetje als een hoog Sex & The City-gehalte en dat is dan weer niet heel toevallig.
De Amerikaanse serie Lipstick Jungle is geschreven door Candace Bushell, het brein achter de wereldwijde kaskraker Sex & The City.

icon-instagram Janey van Ierland, Wikimedia