Binnenkort een nieuwe opvolger van Halima Mourid

Masterchef 2014

Na het eerste succesvolle seizoen van Masterchef in Marokko, volgt binnenkort een tweede seizoen van Master Chef. De eerste aflevering zal op 13 oktober 2015 worden uitgezonden op 2M TV. 

2M TV is de best bekeken commerciële zender in Marokko, en wordt ook veel bekeken in Europa door de Europeanen met Marokkaanse afkomst. De zender is vooral bekend om de populaire series, kookprogramma’s en liveshows. Sinds vorig jaar wordt ook door deze zender de wereldwijde TV-hit Master Chef  uitgezonden.  De finale werd door bijna 5,5 miljoen kijkers bekeken. Dit is een groot succes in de geschiedenis van 2M TV. De finale is gewonnen door de 30 jarige Halima Mourid.

Voor het tweede seizoen is de cast van Master Chef door heel Marokko gereisd om de beste amateur-koks te vinden voor de show. Honderden kandidaten hebben zich aangemeld in Rabat, Casablanca, Marrakesh, Agadir, Fez, Meknes, Tanger en Oujda. Uiteindelijk blijven er 15 kandidaten over die kans maken om Masterchef 2015 te worden.

icon-info masterchefmaroc.ma