De meest aantrekkelijke mannen komen uit Al Hoceima

#ilovemarokko

In de Marokkaanse stad Al Hoceima wonen de meest aantrekkelijke mannen. Dit blijkt uit een internetpeiling van ilovemarokko.nl, waar 23,5% van de bezoekers kozen voor deze populaire havenstad in het noorden.

Ook Nador deed het goed en eindigde op de tweede plek met in totaal 2045 stemmen (21%).
Als laatste eindigde Casablanca, de grootste stad van Marokko, waar helaas maar 6% van de bezoekers voor koos. In totaal deden 7037 mensen mee met de peiling.

Een partner in Marokko

Een zoektocht naar een partner in Marokko neemt erg in populariteit toe. Een onderzoek van opinieweekblad Elsevier wees in 2012 nog uit dat hoogopgeleide vrouwen van Marokkaanse afkomst in Nederland het steeds moeilijker vinden een partner te vinden. Ze komen in eigen kring weinig mannen tegen met hetzelfde opleidingsniveau. ‘Bovendien koesteren Marokkaanse vrouwen en mannen van de tweede generatie een wederzijds wantrouwen. Zij worden geconfronteerd met een mannelijke populatie van wie twintig procent ooit in aanraking is geweest met justitie. ‘