MoneyGram en flyML reiken 2e prijs uit in Vlaardingen

#iovemarokko

In één van de PostNL agentschappen van MoneyGram, in de Bruna aan de Van Hogendorplaan te Vlaardingen is woensdagmiddag 21 oktober 2015, in bijzijn van de filiaalmanager, de maandelijkse prijs uitgereikt i.v.m. de gezamenlijke winactie van MoneyGram en flyML.
De heer J.J. Spoel won met zijn transactie een gratis retourticket naar Marokko.

icon-bullhorn ADVERTORIAL

De gelukkige prijswinnaar was dolblij. “Ik ben nooit naar Marokko geweest. Eerlijk gezegd houd ik niet van toeristische plekjes, maar wat ik hoor van Marokko hoor enthousiasmeert mij wel. Ik heb redelijk veel affiniteit met Afrika en ik proef graag van nieuwe, authentieke culturen. Dat ze daar ook nog prachtige stranden hebben is natuurlijk helemaal geweldig. Ik ga mijn vliegticket heel snel claimen.”

x3

MoneyGram verloot, onder alle transacties die zijn gemaakt via de officiële agentschappen, in samenwerking met flyML/ ML Tours B.V. elke maand een gratis retourticket naar Marokko.
In september vond de eerste uitreiking plaats. Daar won de heer A. Tahiri uit Amsterdam een reis naar zijn vaderland.

Over MoneyGram

In onze moderne, globale economie voorzien ‘money transfers’ in een belangrijke behoefte.
De services van MoneyGram zijn zowel in binnen- als buitenland een voordelig en eenvoudig alternatief voor traditionele banken en creditcards, en bieden het publiek een betrouwbare manier om wereldwijd geld te versturen en te ontvangen.

10 minuten service

Stuur bij speciale gelegenheden geld aan vrienden en familie om te laten zien dat u om hen geeft.
Ook als er iets onverwachts is gebeurd of als u gewoon snel wat geld als cadeau wilt versturen, maakt MoneyGram het voor u eenvoudig om geld te versturen en te ontvangen. Dankzij de uitgebreide netwerk van agentschappen en onze 10 minuten service kan uw geld op de plek zijn die u wilt, wanneer u dat wilt. U kunt uw overboeking zelfs voorzien van een persoonlijke boodschap.

Overleven dankzij geldoverdrachten

Marokkanen in Nederland sturen jaarlijks ruim 120 miljoen euro naar Marokko volgens de Nederlandsche Bank. Suriname is nummer één met ongeveer 160 miljoen, gevolgd door Turkije (150 miljoen). De Nederlandsche Bank gebruikte gegevens van alle geldtransactiekantoren.

Marokko meldde in 2014 nog een -4%-daling van de geldoverdrachten van Marokkanen in het buitenland. Het ontving vorig jaar in totaal 56,3 miljard dirham. Premier Abdelilah Benkirane verklaarde in 2013 voor het parlement, dat een miljoen armen in Marokko overleven dankzij overdrachten van hun familieleden in het buitenland.

icon-link Meer informatie over de winactie

#iovemarokko