Wereldreizigster Brooke Saward bezoekt Marokko

#ilovemarokko

worldofwanderlust.com is tijdens het Offerfeest naar Marokko afgereisd en heeft hier een filmpje van gemaakt. Ze heeft verschillende steden bezocht waaronder Fez en Marrakech. “This place is madness as the best his kind” zei ze toen ze aankwam in Marokko.

Brooke Saward, oprichtster van worldofwanderlust.com (WOW) is in december 2012 begonnen met bloggen om haar verhalen van haar reizen te documenteren. Voor een klein project dat begon uit een passie voor het verkennen en de liefde voor het delen van foto’s en verhalen, is het merk enorm gegroeid de eerste paar jaar. Nu is er een klein team van 8 schrijvers achter de site om de lezers up-to – date te houden met de huidige reis trends, nieuwe bestemmingen en nieuwe producten op de markt. Benieuwd naar haar avontuur in Marokko? Bekijk hieronder de video.

icon-info worldofwanderlust.com