Miaadna Laacha in stadsschouwburg Utrecht

Miaadna Laacha

Donderdag 28 januari om 20.00 uur zal het toneelstuk ‘Miaadna Laacha’ te zien zijn in het stadsschouwburg Utrecht.

‘Miaadna Laacha’ is een komisch toneelstuk over het echtpaar Mouna en Karim. Ze dromen van een mooie toekomst waarin ze samen een gezin kunnen stichten. Karim is een toegewijde ambtenaar die wacht op een promotie, maar Mouna gaat het allemaal niet snel genoeg. Ze hebben meer inkomsten nodig want een gezin kost nou eenmaal heel veel geld.

Voorstelling Miaadna Laacha vertaald in het Nederlands

In de voorstelling wordt Marokkaans gesproken met Nederlandse boventiteling. Dounia Boutazout bekend van de Marokkaanse series Nayda f’douar en F’salon en Aziz Alhatab ook een bekende acteur in de Marokko spelen o.a. in het toneelstuk.

icon-info stadsschouwburg-utrecht.nl