Het beste hotel ter wereld ligt in: Marrakech!

#ilovemarokko

Afgelopen zaterdag is er door de World Travel Awards het gezinsvriendelijke en populaire 5-sterrenhotel Mamounia in Marrakech verkozen tot het beste hotel ter wereld.

Awards

Er waren in totaal 18 hotels genomineerd, waaronder ook de enige zeven sterren hotel in de wereld Burj Al Arab Jumeirah in Dubai en hotel Royal Mansour in Marokko. Marrakech heeft ook de award voor de beste bestemming in Afrika weten binnen te halen. De stad is de meest bezochte stad in Marokko.

Tripadvisor

Eerder dit jaar is Marrakech door de reizigers van Tripadvisor verkozen tot de beste bestemming ter wereld. Het beste hotel ter wereld ligt dus ook nog eens in de beste stad. Kortom, genoeg overtuigend bewijs dat Marrakech een prachtige stad is, die je een keer moet hebben gezien in je leven!