Mogelijkheden voor adverteren

Wij, van #ilovemarokko hechten veel waarde aan een goede band met het MKB omdat we simpelweg geloven in etnische synergie en diversity-marketing. Daarom willen we uw bedrijf graag betrekken bij het succes van onze organisatie en gaan komende jaren intensief aan de slag om online en offline verder te mogen en kunnen pionieren met hopelijk u, als trouwe samenwerkingspartner.

Met een oplage van 25.000 stuks en flyML als partner creëren we een interessante podium voor onze adverteerders. Bij alle vluchten naar bijv. Nador, Oujda, Al Hoceima, Fez, Rabat worden de magazines uitgereikt aan passagiers bij de incheckbalie.

Via de website hebben we als doelstelling binnen een periode van 6 maanden een dagelijkse bezoekersaantal van 10.000 te ontvangen. Met de advertentie mogelijkheden die dit met zich meebrengt hopen we aan de behoeftes van onze klanten te voldoen.

Wij vermelden uw bedrijfsnaam, adresgegevens, telefoonnummer en eventueel uw website op de website van onze partner: www.flyml.nl. Met bijna 25.000 unieke bezoekers per maand zorgt u hierdoor natuurlijk voor meer exposure.

Met +75.000 volgers via onze sociale media kanalen en +60.000 abonnees op onze maandelijkse nieuwsbrief kunnen we namelijk ongetwijfeld iets voor uw prachtige onderneming betekenen.

Klik hier om contact met ons op te nemen.